“Ik was politieagente maar maakte een carrièreswitch. Toch gebruik ik nog dagelijks mijn handboeien…”

Calea Toxic uit Duitsland, beweert dat sekswerk en politievrouw zijn te vergelijken valt en dat het enige verschil het ‘uniform’ is. Ze geraakte geïnspireerd nadat ze tijdens haar werk prostituees ontmoette en onthulde dat ze zeven jaar lang in het geheim bijverdiende als dominatrix. En vandaag de dag gebruikt ze fulltime haar handboeien als ‘meesteres’.

Calea Toxic klom op tot de hogere rangen van de politie toen ze nog maar in de 20 was. Maar na een bezoek aan een fetisjfeest in 2011 haalde een vriend haar over om zich in latex te hullen en haar handboeien ook voor andere doeleinden te gebruiken. Sarah was altijd al gefascineerd door BDSM, bondage en dominantie en leidde zeven jaar lang een dubbelleven.

Macht en mensen leiden

Ze onderzocht als politievrouw seksmisdrijven en sprak regelmatig met prostituees die haar over hun leven vertelden. Haar verlangen om een dominatrix te zijn werd alleen maar versterkt door hun getuigenis. Terwijl ze op weg was naar de top van het politiekorps, ontdekte de 32-jarige dat beelden van haar in een latex pak via WhatsApp circuleerden op het bureau. En ook haar besluit om haar borsten van een D-cup te laten vergroten tot een 34F maakte haar verdere ambtstermijn moeilijk.

Na 11 jaar bij de politie verliet ze het korps om fulltime sekswerker te worden. Ze zei: “Ik voelde me thuis bij de politie en het was zeker een geweldige baan. Maar er ontbrak iets. Ik wilde dingen in het leven doen die me echt vreugde geven. In mijn privéleven heb ik altijd een passie gehad voor BDSM. Het geeft me een bevredigend gevoel om mensen te leiden en macht uit te oefenen.”

Vergelijkbare jobs

En ze ging verder: “Ik liet mijn borsten vergroten, deed opzichtige make-up op en plaatste ook verleidelijke foto’s op de sociale media. Ik merkte dat mijn levensstijl steeds meer afweek van die van de meeste collega’s. Waarden als een eigen huis of sparen voor je pensioen waren voor mij veel minder belangrijk dan het aspect van je goed voelen in je eigen lichaam en genieten van vrijheid.”

Ze zegt dat beide jobs eigenlijk wel vergelijkbaar zijn: “Je hebt veel verantwoordelijkheid. Je moet mensen begeleiden en aansturen. Ik denk dat het grootste verschil het uniform is. Spelletjes spelen met latex, zwepen en bondage stelt me in staat om naar een totaal andere plaats te verdwijnen.” Calea Toxic beweert dat geld voor haar niet het allerbelangrijkste is, wel de liefde voor wat ze doet: “Ik wil mijn werk zelfstandig en vanuit mijn eigen motivatie uitoefenen. Ik werk als dominatrix net zo professioneel als ik als politieagent heb gedaan!”

Bron: clint.be