Bizar Lady Enna Divine – Munchen (D.)

Tja, het zegt heel wat dat ik 10 uur naar Munchen rijdt om een top Domina te bezoeken. Natuurlijk combineer ik het wel met een bezoek en logeren bij vrienden die daar ook wonen, maar toch. En ook nog een highclass Lady met daarbij behorend highclasstarief.

Maar Enna Divine doet iets met mij. Haar looks, uitstraling, sensualiteit, energie en kinky mind hebben een magische en hypnotische uitwerking op mij. En dan die uren met haar in een prachtige grote studio met verschillende kamers en sferen maken het compleet en daarbij ook een flesje prosseco wat ons beide relaxt en al licht opgewonden maakt.

Dit zou de beste en heetste sessie van de in totaal 3 gespeelde sessies met Enna Divine worden in de 1000 ogen spiegelkamer waar je op alle manieren via wand en plafondspiegels continue visueel getriggerd wordt met en op elkaar en dat is met zo’n Godess natuurlijk een lust voor het oog. Van mijn kant geen verlegenheid meer en Enna weet me nu snel via mindplay en haar aanrakingen en lichaam snel in haar macht en spelflow te krijgen.

Geen details ditmaal maar ze heeff mij anaal getest, gebruikt en misbruikt op diverse manieren en ik kreeg een fantastische geile beloning van haar waaraan ik nog vaak terug denk. Enna heeft mij zelfs weer aan het fantaseren gekregen, wat ik buiten sessies in het algemeen haast niet meer deed, hooguit over Miruna dan uit Den Haag. Gelijk mijn wildste fantasie om door Enna en Miruna in 1 sessie gebruikt te worden😇🤩

Ik kijk nu al uit naar een volgende kinky avond met 1 van de beste Bizar Ladies die ik ooit heb mogen dienen in de 30 jaar dat ik kinky ladies bezoek. Dat zegt dus wel iets! Enna kan mij vormen tot haar ideale slaaf en lustslave cq toyboy🙃

Zie ook https://www.citygirl.nl/node/81256#post90561 en https://www.citygirl.nl/node/82590

https://allmylinks.com/enna-divine#