Over ons

Welkom op het Domina Forum, hét hobbyforum van- en voor- BDSM- en kinky- en fetishliefhebbers. Opgestart door Frank Kinky en Big Daddy, twee bevriende liefhebbers met een hart voor het genre. Wij beschrijven hier eerlijk onze ervaringen van sessies met commerciële Meesteressen, kinkygirls en bizarladies in Nederland, België en Duitsland. Dit mede op verzoeken van vele liefhebbers die ons emailden voor meer info over goede SM adresjes en of Meesteressen.

Waarom? Omdat het delen van goede informatie interessante info voor elkaar kan geven om zo een juiste keuze te maken voor een bezoek aan een commerciële dame. Helaas worden op het bekende andere grote forum in Nederland leden monddood gemaakt, geband etc. vaak uit jaloezie, favoritisme of te kinderachtige regels waarmee het schrijven van een mening vaak beperkt wordt.

imagism_d1621aNatuurlijk blijven recensies/reviews een persoonlijke beleving van de schrijvers op dat moment, en zal de gemoedstoestand op dat moment – van zowel de sub als de Meesteres – daarbij ook een grote rol spelen. En ook niet te vergeten, de persoonlijke klik en chemie tussen die twee. Een recensie blijft altijd subjectief.

Soms is er ook ruimte voor onze mening over discussies in de media of zelfs politiek. Wij zullen ook kijken hoe dit blog/forum loopt en eventuele goede input qua recensies/reviews over Meesteressen en SM locaties van andere liefhebbers plaatsen en of in de toekomst andere schrijvers toelaten. Dus schroom niet ons te emailen.

Natuurlijk kunt u ons ook bereiken voor input, op- en aanmerkingen, via info@dominaforum.nl