Gina Doll – SM Studio Amersfoort/Utrecht/Almere

Het was voor mij al weer een aantal jaar geleden dat ik Meesteres Gina Doll bezocht. Ze is er niet vaak en de keren dat ze in Nederland was, kon ik weer niet of ze was op die enkele dagen al snel volgeboekt. Haar nieuwe foto’s deden het kriebelen bij mij en ik deed weer een poging om tot een afspraak te maken. Nu viel alles samen en kon ik bij haar op woensdag terecht.

Het was een mooi weerzien. En ik werd gelijk weer week in de benen, ze heeft een uitstraling die zo krachtig is. Ze weet heel goed hoe opwindend ze is voor een man, hoe goed ze is in wat ze doet en dat pure zelfvertrouwen maakt mij tot een verlegen jongetje. Ze is helemaal niet schreeuwerig of overdreven dominant, het is een vriendelijke vrouw eigenlijk vooral. Het lijkt haar allemaal heel natuurlijk af te gaan, dit is wie ze is.

Ze was had prachtige lingerie aan met hoge zwarte laarzen, haar blonde haar en haar mooie ogen die zonder enige schaamte recht mijn ziel in lijken te penetreren. Na een kort gesprekje ben ik even gaan douchen, zodat ik helemaal fris kon beginnen. Met het handdoekje om loop ik de kamer in, waar ze nog even wat toys en touw klaar legt. Ik moet gewoon even wachten op mijn beurt totdat ik wordt vertelt om de handdoek af te doen en op mijn knieen te gaan met mijn gezicht naar de spiegel. Het spel is begonnen!

Ze loopt langzaam een rondje om mij heen. Haar laarzen hoor ik stap voor stap over de vloer gaan, haar heerlijke geur, haar hand gaat zachtjes over mijn schouders, haar prachtige billen passeren mijn blikveld. Zachtjes ‘hmmm’ komt er over haar lippen. Er is nog nauwelijks iets gebeurd en al mijn zintuigen zijn al geprikkeld.

Ze pakt mijn haar vast en trekt mijn hoofd zachtjes naar achter. Ze komt met haar gezicht dichtbij de mijne en zegt: ‘Open your mouth’ en een klein beetje spuug druipt van haar lippen richting mijn mond. Gulzig laat ik het mij smaken. Met een glimlach laat ze mijn gezicht weer los en ze loopt weg.

Ze komt terug met een rijzweepje in de hand en laat mijn poppers snuiven. We zijn nog geen 10 minuten bezig en ik voel mij al in extase door de hele situatie. Ik moet haar laarzen likken en langzaam ga ik aan het werk. Ik begin onderaan en probeer elk plekje van haar rechterlaars te bedienen. Stukje bij beetje omhoog. En daarna door met haar linkerlaars. Ondertussen laat ze het rijzweepje over mijn rug glijden, ze geeft geen tik maar de spanning dat die misschien wel komt is al heftig genoeg.

Ze vind het genoeg zo en ik moet stoppen met de laarzen likken. Ze laat haar zweepje richting mijn pik gaan en tikt er heel zachtjes op en maakt wat opmerkingen dat ze ziet dat er blijkbaar wel plezier in heb.

Ik moet opstaan en richting het bed waar ik op mijn rug op moet liggen. Met echt touw maakt ze mijn handen en voeten vast zodat ik spreidstang lig. Ze checkt of het kussen goed onder mijn hoofd zit en doet dan een blinddoek om bij me. Voordat ze die op doet, kijkt ze nog even 3 seconden diep in mijn ogen zonder iets te zeggen en dan is het klaar. Donker, vastgebonden.

Het wordt tijd voor de pijn elementen, met haar handen knijpt ze in mijn tepels en doet dat steeds iets harder. De tepelklemmen gaan erop, en ik kan een kreun van de pijn niet onderdrukken. Ze laat haar handen over mijn pik heen gaan en zachtjes trekt ze mij af, de pijn in de tepels is er nog steeds maar het genot is er ook. Ze stopt als ik keihard bent en bind dan mijn pik en ballen vast met een touwtje.

De tepelklemmen gaan weer af en dat levert weer een nieuwe pijnscheut op. Ze laat haar handen zachtjes overheen gaan. Dan hoor ik het geluid van een aansteker en een lichte brandlucht. Ik weet precies waar dit heen gaan en zet me nu al schrap. Ze trekt mij weer kort af, het moment dat haar hand mij aanraakt schrik ik want ik verwacht het kaarsvet. Maar dat komt dus nog niet. Ze lacht want ze ziet het aan me denk ik. De schrik is even weg en ik geniet van haar aanraking en dan vallen toch de druppels van het kaarsvet op mijn borst en buik. Ook nu kan ik niet voorkomen dat ik een kreet uitsla van de pijn. De combinatie van genot aan mijn pik en de pijn op een andere plek, het is zo’n mindfuck.

Het kaarsvet wordt al vrij snel hard en ze haalt het van mij af. Ze maakt mij los uit de bondage en ik moet mij omdraaien maar krijg eerst nog wat poppers. Als ik eenmaal op mijn buik lig geeft ze met een paddle mij een ferme tik op mijn kont. En nog een. En nog een en zo gaat ze door. De eerste tikken gaan wel maar daarna wordt het toch echt heftig. Ik hoor aan haar ademhaling dat ze er echt kracht achter zet en op één of andere manier geniet ik er echt van en kom ik in een roes terecht. Ik voel de pijn niet maar het gevoel dat ze met mij bezig is vooral en mijn pik is nog steeds keihard.

Ze vertelt me dat ik het goed gedaan heb en wrijft zacht over mijn billen heen. Ik moet mij weer omdraaien en lig op mijn rug. Ook zij komt op het bed, en gaat in ‘standje 69’ bovenop mij zitten. Haar prachtige billen boven mijn neus, die langzaam dichterbij komen terwijl ze zegt dat ik mijn adem in moet houden. De adem ontneemt ze mij door facesitting. Het voelt heerlijk, haar zachte billen die haar macht over mijn adem hebben. Ze gaat er niet heel ver in, niet tot het punt dat ik in paniek raak ofzo.

Ik moet naar de rand van het bed, waar ze mijn benen vastmaakt in de lucht. Ze pakt er glijmiddel bij en vingert mij langzaam en ze merkt dat er vandaag wel wat kan gebeuren qua strap-on. Ze kiest er eentje uit en doet die aan. Ik krijg een masker op met een watje erin waar wat poppers over zijn gesprinkeld. Ze laat de poppers een paar seconden op mij inwerken en zet haar strap-on tegen mijn gaatje aan en dringt langzaam naar binnen. Ik geniet intens en ze neukt mij steeds iets sneller en vooral dieper. Ik mag mijzelf aftrekken en de diepe stoten laten het bed schudden. Ik kom zo ontzettend hard klaar en de ontlading is intens. Tijdens het klaarkomen voel ik hoe ik hoe ze nog twee keer echt heel hard in mij stoot. Wow. Echt wow.

Ik ben uitgeput, het masker gaat weer af en ik wordt losgemaakt. Ik heb even nodig om bij te komen en dat is ook geen probleem. Geen haast. Ik blijf even liggen en ze bied me wat te drinken aan. Zodra ik weer op mijn benen kan staan ga ik weer douchen. Holy shit wat was dit een ervaring zeg.

Ondertussen heeft ze al weer aangekondigd wanneer ze weer in Nederland is en ik heb geen seconde getwijfeld om weer een plek te reserveren bij haar. Wat een absolute topdame is Gina Doll!

www.ginadoll.de

www.smstudio-amersfoort.nl/meesteres-gina-doll/