Mrs. Michaela in SM Studio Amersfoort – Soesterweg 271

Onlangs ben ik voor het eerst bij deze prachtige Meesteres geweest en wel bij House of Dreams / SM Studio Amersfoort in Amersfoort. Ik heb tot nu toe al mijn SM sessies gehad in de raambuurten (vooral Antwerpen en Den Haag en vroeger Zandpad in Utrecht) maar ik werd nu getriggerd door de SM kamers in dit privé huis.

Een beetje onwennig aangebeld, ik ben immers alleen de raambuurten gewend, maar de deur ging snel open en ik werd direct naar boven naar de kamer geleid door een attente gastvrouw waar ik een paar minuutjes moest wachten tot Mrs. Michaela binnen kwam om mij op te halen. Ik kwam in een mooie SM kamer en van alle “gemakken” voorzien.

Ik had haar op de Ruysdaelkade (Amsterdam –redlight) wel eens zien zitten en dan krijg je samen met de foto’s van haar website wel een redelijke indruk van iemand. Maar toen ze binnen kwam in vol ornaat (Lees: gekleed in lak en prachtige laarzen op hoge hakken), moest ik toch wel even slikken. Indrukwekkend hoor en mijn slavenhart begon gelijk harder te kloppen.

Ik heb wel wat ervaring met SM met een voorkeur voor onderdanigheid en anaal spel maar echt een ervaren rot durf ik mezelf niet te noemen. Dit ook aangegeven in het korte gesprekje vooraf en de Meesteres min of meer een vrije rol gegeven. Volgende keer wellicht een scenario maken voor een sessie 😉

Het spel kon beginnen en nadat ik me ontkleed had moest ik op het bed gaan liggen. Mijn ballen werden afgebonden en ik kreeg een blinddoek om. Vervolgens hoorde ik een hoop geritsel en dat vind ik supergeil, geboeid en al, volkomen hulpeloos kom je vanzelf in je rol als weerloze slaaf terwijl je wat geluiden hoort waarvan je ze niet direct kunt plaatsen en de fantasie kan de vrije loop gaan.

Na een paar minuten werd de blinddoek afgedaan en stond de Meesteres in een prachtige andere outfit, minstens net zo geil en dat veroorzaakte een behoorlijke erectie. Daar was de Meesteres niet van gediend want ze gaf er een flinke tik tegen en zei dat ze daar geen toestemming voor had gegeven en terloops sneerde ze dat ik maar een armzalig piemeltje had.

Goed, het spel was nu dus definitief van start gegaan.

Ze kwam op het bed zitten en sloeg een paar keer op mijn benen en ballen, niet te hard, op de een of andere manier kon ze precies aanvoelen hoe hard ze kon slaan, pijn kan dus toch fijn zijn. Overigens hadden we van te voren afgesproken dat mocht het te hard zijn ik dit aan kon geven.

Mijn tepels liet ze ook niet onberoerd en af en toe wreef ze sensueel met haar hand over mijn lul, niet te natuurlijk want het was niet de bedoeling dat de slaaf er van genoot. Continu sloeg ze vuile praat uit waarbij ze zich verheugde om dit nietszeggende slaafje anaal te nemen en dat ik me vooral niet moest indenken dat ik ook maar iets betekende voor haar, het enige wat ik was, was een ordinaire slaaf.

Niet lang daarna deed ze een handschoentje aan en werd met een flinke dot glijmiddel mijn kont gepenetreerd, onderhand vertelde ze me dat ik maar een krap kontje had maar daar zou ze snel verandering in brengen. Ze wees naar een paar gigantische dildo’s en ik moet zeggen dat ik nu toch wel een tikje angstig begon te worden. Ik ben van nature niet echt gezegend met een anus die erg makkelijk gepenetreerd kan worden en het vooruitzicht verkracht te worden met zo’n grote dildo gaf me toch een onbehaaglijk gevoel. Dat voelde ze trouwens haarfijn aan en ze deed er meteen 2 vingers bij om me goed op te rekken en tegelijkertijd bediende ze zich van vernederende taal en maakte ze me meermalen duidelijk dat ik geen kant op kon, haar slaaf was en dat ze kon doen met me wat ze maar wilde. Dit alles maakte met wel heel erg geil.

Nadat ik goed opgerekt was deed ze de blinddoek weer om en liep ze door de kamer, gevoelsmatig voelde ik dat ze een strapon om deed en het geluid en het gevoel van machteloosheid maakte me nog geiler dan ik al was. De hakken klikten weer door de kamer en de blinddoek werd weer afgedaan. Ik stond oog in oog met een mooie voorbindlul maar gelukkig, het formaat was te doen, pfoeh.

De benen werden losgemaakt en gelukkig ben ik nog een beetje lenig want ze pakte mijn benen goed vast en zo ver mogelijk naar achteren waardoor mijn kontgaatje compleet vrij lag voor haar. Een flinke dot spuug (ook al zo vernederend) kwam terecht op mijn kont en langzaam ging de dildo naar binnen. Zoals altijd deed het bij het begin een beetje pijn maar gelukkig was ze erg geduldig zodat rustig werd opgebouwd en uiteindelijk de dildo in zijn geheel naar binnen ging.

Met mijn benen in mijn nek begon ze me goed door te neuken, onderwijl vernederende taal uitslaand. Ik kwam echt in een roes terecht en ik begon me nu wel de ultieme slaaf te voelen, half verkracht door je Meesteres. Ze vroeg halverwege op correcte wijze of ik zin had dat haar kinky vriendin Alesia even mee mocht doen omdat zij het vak van SM nog aan het leren was en dat was voor een aktietarief van €50,00 voor een half uur. En ze kon zich eerst even vrijblijvend voorstellen. Ik was al zodanig opgewonden dat me dat wel wat leek. Mrs. Michaela liep even de kamer uit en kwam direct terug met een goodlooking slanke blonde jonge dame in kinky outfit. Ik zei dus ja en Alesia sloot aan in de sessie. En Alesia begon met mijn tepels te spelen terwijl Mrs. Michaela verder ging waar ze gestopt was qua doorneuken van mijn slaven kont. Een enorme geile rush kwam over me, want Alesia keek me aan met haar knappe gezicht en nu werden mijn tepels en kont bewerkt.

Ik merkte wel dat ik uitgeput raakte en gaf dit ook aan waarna Mrs. Michaela meteen stopte. Wel sarcastisch sneerde ze nog dat ik als slaaf nog heel wat te leren had (hmm, dat is een studie die ik dan nog wel wil volgen J ). Ze maakte me los en beval me de strapon te pijpen (nadat ze nieuwe condoom eromheen had gedaan gelukkig) en ondanks dat ik nog veel te leren had mocht ik de hand aan mezelf slaan. Maar dat beval Kinkygirl Alesia weer niet, dus ik moest stoppen en op bed plat liggen. Alesia ging op mijn gezicht zitten en ik moest naar adem happen, ze rook heerlijk fris en teasend trok ze haar slipje deels weg waarbij ik haar kort mocht likken voordat ze weer mijn adem wegnam, door weer op mijn gezicht te gaan zitten. Erg opwindend, terwijl ik voelde hoe Mrs. Michaela inmiddels met een radarwiel over mijn harde pik begon te draaienn. Alesia pakte mij nu met haar nagels beet op mij tepels, terwijl Mrs. Michaela nu met 2 vingers mijn kontje begon te bewerken. Dit alles kon ik niet meer lang volhouden, zoveel prikkels en geilheid. En toen ik een 3e vinger naar binnen voelde gaan en ik het lekkere kutje van Alesia deels aan het likken was, kwam ik grommend klaar vanuit mijn tenen.

Pfoe, ik moest even bijkomen en de knop ging om bij Michaela en Alesia. De Meesteressen toon verdween en een luchtig nagesprek kwam tot stand. 2 leuke correcte sympathieke meiden die goed Engels praatte. Een cola kreeg ik aangeboden en ze vroegen of alles goed met mij was en hoe ik het vond. Nou echt geweldig, ik moest alleen ff bijkomen hoor.

Dit was een sessie zoals ik ‘m graag heb, anaal misbruikt worden met verbale vernedering. Volgende keer wil ik ook is door een kamer gegooid worden alsof ik een dier ben. Had ik nu ook wel gewild maar goed, een uur is maar een uur.

Al met al had ik een uitstekende sessie bij Mrs. Michaela en het laatste half uurt Kinkygirl Alesia erbij. De kamer was prima en ruim, minstens zo goed als de ruime kamers in bijvoorbeeld Den Haag. Ik kom iig zeker nog is terug hoewel ik ook  Lady Estelle op mijn lijstje heb staan.

Zie ook: http://www.smstudio-amersfoort.nl/kinkygirl-alesia/ en http://www.smstudio-amersfoort.nl/meesteres-michela/

Eén gedachte over “Mrs. Michaela in SM Studio Amersfoort – Soesterweg 271”

Reacties zijn gesloten.