Na tien jaar sluit Gea haar winkel The Funhouse met kinky kleding en speeltjes

Al tien jaar lang is The Funhouse een van de drukstbezochte winkels in de gezellige Piet Heinstraat. Maar helaas: de winkel vol kleding van rubber, leer en lak en spannende speeltjes gaat sluiten.
Allan Vos 30-01-24, 14

Liefhebbers van kinky feesten en spannende avondjes moeten vanaf maart opzoek naar een nieuw adresje voor erotische lifestyle producten. Een van de bekendste winkels op dat gebied, The Funhouse, sluit op 2 maart de deuren.

Erotiek met lak, leer en rubber

Gea van Honk werkte in totaal 14 jaar bij The Funhouse, waarvan 10 jaar op Piet Heinstraat 86. Veel mensen kwamen bij haar langs voor een leuk speeltje, een nachtje in de kinky B&B of gewoon voor een bak koffie.

“Het contract loopt af en als ik wil blijven moet ik voor 5 jaar tekenen en gaat de huur met 45 procent omhoog”, laat Gea weten. “Mede daarom sluiten we The Funhouse. De winkel is uniek in de regio en echt een begrip in Den Haag.”

“Even rust”

Voor mensen die The Funhouse erg gaan missen; er is nog een klein sprankje hoop. “De kans bestaan dat The Funhouse wordt overgekocht, maar hoe dan ook verdwijnen we uit Den Haag. Als het wordt verkocht verhuist de winkel naar Rotterdam en ga ik een tijdje mee om het goed over te dragen.”

Wat Gea nu gaat doen met haar tijd? “Ik denk dat ik even lekker niks ga doen. Ik heb geen hekel aan werk, maar ik het tien jaar lang zo’n 60 uur in de week gewerkt, dus ik neem even lekker tijd voor mezelf.”