Reviews: Bianka Nascimento (She-male)

Bianka Nascimento had ik wel eens gezien in een sporadisch moment dat ik eens shemale porno keek. Een aantrekkelijke jonge dame met volle Brazilliaanse billen en een knap gezicht, die in haar films met regelmaat mooi latex aantrekt en wat SM elementen toepast.

Mijn verrassing, verbazing en geluk was groot toen ik totaal onverwacht zag dat ze op een Nederlandse advertentie website stond. In Amsterdam, ontving ze voor een normaal tarief. Ik heb geen moment getwijfeld en haar bezocht.

De Brazilliaanse Bianka ziet er in het echt ook erg knap uit. Het is dat je weet dat ze een shemale is, maar anders had je het niet in de gaten. Ze is lang, 1.80, heeft een kalme uitstraling. Een zwoele stem en is erg relaxt. Ik heb een geweldig uur met haar beleefd. Een gepassioneerde vrij-partij, met daarin elementen van dominantie. Ze weet haar pik goed te gebruiken en lijkt er echt van te genieten. Voor, tijdens en na de sex is ze erg aardig en geinteresseerd.

De laatste 4 jaar, is ze elk jaar 1 a 2 keer in Nederland geweest voor enkele weken. Ze reist rond de wereld maar gaf aan zich erg prettig te voelen in Amsterdam en Nederland te blijven bezoeken. Dit jaar is ze nog niet geweest… Hopelijk komt ze snel weer!

Zie ook www.biankanascimento.com/