Review: Lady Estelle in SM Studio Amersfoort (2016)

Lady Estelle had ik al een tijdje in de gaten, via haar Twitter en wat Duitse websites. Ze is een ‘Bizarre Lady’ die ook veel dingen kan bieden die ik absoluut niet wil. Scat, Vomit enzo is echt niet mijn ding. Maar de foto’s en filmpjes van haar trokken me wel enorm aan, een hele aantrekkelijke vrouw!

Toen ze voor het eerst naar Nederland kwam, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met haar gemaakt voor een sessie van één uur. Ik had wat do’s (en vooral dont’s!) doorgegeven. Ik kan best tegen een stootje, maar wilde niet een keiharde sessie. En het liefste hou ik er van als er een beetje sensualiteit bij komt kijken. Ik was benieuwd hoe dat zou gaan bij deze ‘Bizarre Lady’.

Ik was zeer verrast toen ik haar daadwerkelijk in levende leve zag. Ze is veel ‘verfijnder’ dan op foto’s. Echt een hele mooie vrouw, met een kalme en beetje mysterieuze blik vroeg ze me een aantal dingen voor de sessie begon. Ze wist nu zeker wat mijn wensen waren.

Ze heeft overduidelijk enorme skills in huis. Dat begint al met het vastbinden aan het bed. Veel Meesteressen gebruiken daarvoor hand/pols boeien. Lady Estelle niet. Met echt trouw legde ze een aantal vakkundige knopen. Zowel mijn voeten als handen. En zo ligt opeens alle macht bij haar 🙂

Ze heeft me goed aangepakt, maar wel met redelijk ‘zachte hand’. Ze was absoluut dominant, maar subtiel. Ze heeft me nooit toegeschreeuwd als een Duitse ‘Herrin’ ofzo. Dat maakte het des te intenser voor mij, omdat het geen ‘spel’ was. Het voelde echt, en ik ben overtuigd dat deze dame echt een enorme liefhebber is van BDSM zonder een rol te spelen.

Ik ga zeker bij haar terug komen als ze weer in de omgeving is!

Reactie redactie: En Lady Estelle is binnenkort weer in de regio lazen wij op www.smdome.com, 16 en 17 februari weer in Amersfoort 😉