Banken blijven stelselmatig sekswerkers en vergunde exploitanten weigeren

Het komt maar niet op de agenda in de politiek. Of wellicht juist wel, dat banken in opdracht van de Nederlandse bank prostituees en vergunde sexbedrijven stelselmatig blijven weigeren als klant, of hun rekeningen of pinautomaat contracten opzeggen. Ja u leest het goed, anno 2020 worden bedrijven die legaal zijn en ook nog in de meest streng gecontroleerde branche qua afgeven vergunning, controle via BIBOB, handhaven vergunning, van hogerhand geweigerd. Terwijl de overheid en de Belastingdienst de geldstromen transparant willen hebben. Hoe dan? Zonder pinapparaat of bankrekening wordt deze branche het contante geld circuit in gejaagd. Met alle gevolgen van dien.

Wijlen Burgemeester Eberhard van der Laan was voor zijn ziekbed en overlijden druk bezig met de Minister om voor de prostitutiebranche te vechten, om normaal bankverkeer te kunnen doen en ook recht op lening of hypotheek te hebben.

Nu ook tijdens de Corona crisis wordt deze branche weer achtergesteld. Krijgen vaak geen vergoedingen, of men moet het SBI nummer wat nu opeens wel voor de prostitutiebranche bij de Kamer van Koophandel bestaat, aanvragen. Maar zodra banken dit SBI nummer zien, zullen zij direct de bankrekeningen opzeggen. En tevens gaat deze branche als laatste open, met faillisementen tot gevolg. Wat een Christen Unie en CDA toejuichen. Echter prostitutie is het oudste beroepe en zal altijd blijven bestaan. Dus het gaat nog meer de illegaliteit in, en via internet werven de illegale prostituees die veelal dan van thuislocaties, of hotel, vakantieparken, airb&b locaties werken, zonder toezicht van Politie, GGD, hulpinstanties en zonder afdracht van belastinggeld. Minderjarige prostituees zullen dan meer verschijnen, en ook wantoestanden in de vorm van gedwongenheid, loverboy/pooierschap, onveiligheid t.o.v,. klanten, overlast in buurten, zullen toenemen. De CU die onlangs zich opwierp als redder van de dames van lichte zeden door te liegen over het feit dat het aantal vergunde dames nu massaal op advertentiesites zouden adverteren om in het illegale circuit tijdens de Corona crisis geld te verdienen. Het tegendeel is waar. Aantal advertenties is afgenomen afgelopen 2 maanden en het grootste deel wat nu online staat wordt niet geupdate (omhoog gezet) door de dames, wat een teken is dat ze momenteel niet werkzaam zijn. Het ging er in als zoete koek in de media….

Bekende kop in het zand politiek in Nederland. Het aantal vergunde bedrijven daalt en daalt, terwijl de illegaliteit meer toeneemt dan ooit tevoren.

Bravo politici! U helpt de moderne slavernij en soa overdrachten in de hand en ook nog eens te nadele van de Nederlandse schatkist.

De VER, de branchevereniging voor vergunde relaxbedrijven kan en wil geen vuist maken, te weinig leden en niet luisterend naar die leden. Contributie vangen en vergaderen en verder geen wapengekletter waardoor de legale prostitutiebranche ten dode is opgeschreven in Nederland. We waren al een narcotica staat, maar daar kunnen we snel ook een andere variant aan toevoegen..

Zie hier een kleine opsomming van gedrag van banken t.a.v. de legale prostitutiebranche.