Meesteres Alexa – SM Studio Amersfoort – Utrecht

Onderstaande recensie is van een bezoek van voor de Corona sluiting:

Van de week al een tweede keer bij Mrs. Alexa geweest, een Nederlandse jonge dame die er goed uitziet. Aan de ene kant een beetje “girl next door” type maar dan met een geweldig lekkere killer body.
Ze is nog niet zo lang bezig met SM maar heeft langere tijd meegelopen en trio-sessies gedaan met ervaren meesteressen.
Daardoor voelt ze zich aan de ene kant zeker in het spel en komt ze dominant over en aan de andere kant (en dat vind ik juist het leuke) is ze nog een beetje zoekende en staat ze open voor nieuwe handelingen en wensen. Alles wat ze doet doet ze met een authentieke overtuiging, rustig en slagvaardig wat het spel zeer ten goede komt.
Ze is niet gehaast en speelt het spel op haar manier.
Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt beval ze mij te gaan douchen en in de kamer op m’n knie-en te wachten.
Ze kwam al vlot nadat ik mezelf in gereedheid had gebracht voor wat er komen zou de kamer weer in maar nu in een geweldig lak korset en dito hoge laarzen.
Ik moest gaan staan met mijn handen op mijn rug en zij begon mijn ballen vol overtuiging af te binden en uit elkaar te stretchen.
“Zo” zei ze “Ik wil nu dat je op je rug gaat liggen met je benen wijd”; ik deed dat uiteraard meteen want aan mijn ballen kon ik al voelen wat er ging gebeuren.
Ze pakte met haar handen mijn ballen beet en kneep erin en stretchte ze en keek naar mijn reactie. Het gaf een goed gevoel en het uitzicht op haar mooie lichaam verhoogde de feestvreugde tot maximale hoogte.
Toen ik een goede stijve had gekregen stak ze een sigaret op en begon mijn ballen te teasen door hem tegen mijn ballen te drukken, ze beval mij poppers te nemen en verhoogde de druk en intensiteit van de marteling. Steeds voordat ze de sigaret in mijn zak duwde zei ze steeds : “Bereid je voor” hetgeen overkwam als een soort commando om de pijn te incasseren; geweldig !
Alles kwam verder aan bod op CBT gebied, de ball stretcher (die ik zelf had meegenomen) hete olie etc.
Het werd een leuk uurtje dat eindigde in een geilmakende facesitting finale waarbij ik het echt niet meer kon inhouden en tot een heftig orgasme kwam.

Kortom een leuke sessie met een nieuwe Meesteres met een goede instelling om er wat van te maken.

https://www.smstudio-amersfoort.nl/mrs-alexa/